Woonnieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Binnekort in de verkoop plan DoornBoom Te Hilvarenbeek.

We zijn nog druk bezig met de laatste loodjes voor de verkoop brochure. Maar binnenkort gaan 24 woningen in de Verkoop. Aannemersbedrijf van de Sande heeft diverse woningen ontwikkeld in het plan voor elke doelgroep. Betaalbare woningen voor de starters maar ook woningen waar u geheel gelijkvloers kunt wonen. Voor meer informatie houdt onze website…

Hoogste punt bereikt Plan Koningin Maximahof te Hedel.

Weer mijlpunt bereikt in plan Koningin Maximahof te Hedel het ‘’hoogste punt’’ is bereikt. Na een kleine tegenslag door een brand in de vloerenfabriek is ook nu het hoogste punt bereikt. Er is nog veel te doen maar de oplevering komt steeds dichter bij!

Start Bouw Plan Rozendries te Moergestel

De bouw van 9 patiowoningen van het plan de Rozendries is begonnen! De grondwerkzaamheden zijn begonnen en de fundering kan gestort worden. We kijken uit naar een voorspoedige bouw!

Start gemaakt Kopersbegeleding Plan Stadskade te Tilburg.

Na heel veel belangstelling in het plan zijn de gelukkige toekomstige bewoners bekend. Om alle wensen van de kopers te kunnen realiseren in de woningen zijn we al druk bezig met alle kopersgeprekken. De bouw van de 49 woningen aan de Puishaven start deze zomer!

Oplevering van plan Meijsterlijk wonen te Oisterwijk

Na een snelle verkoop heeft Aannemers Combinatie Moergestel 32 woningen gerealiseerd aan pastoor van den Meijdenstraat te Oisterwijk. De woningen zijn reeds op geleverd en we wensen de nieuwe bewoners heel veel geluk een woongenot toe in de nieuwe woning!