Hof van Overkerck is een nieuwbouw plan in het centrum van Sint Michielsgestel waar 4 imposante herenhuizen en 2 luxe appartementen.

100% verkocht & opgeleverd

 

Link Filmpje:

Film Hof van Overkerck.

Plan ‘Hof van Overkerck’

In het centrum van Sint-Michielsgestel realiseert aannemersbedrijf A.M.J. op ’t Hoog en Zn. twee luxueuze Appartementen en vier imposante Herenhuizen met eigen garage. Hier gaan modern wooncomfort en klassiek ontwerp naadloos in elkaar over. Zowel de twee luxe Appartementen als de vier Herenhuizen bieden u het neusje van de zalm als het om wooncomfort gaat. Wat dacht u van de grote keuken met aangrenzend de eetkamer, zodat u uw gasten tijdens het koken niet uit het oog hoeft te verliezen? De mooi afgewerkte badkamer? Of de sprankelende living, welke door de grote raampartijen een waanzinnig uitzicht biedt op de omgeving?

EENS KOMT HET MOMENT…. DAT U GEEN CONCESSIES MEER DOET AAN DE KWALITEIT VAN WONEN.

Kies voor de kwaliteit van wonen! Luxueus wonen, met een vleugje historie uit vervlogen tijden. Dat is wonen in het fraaie plan ‘Hof van Overkerck’. Een plek waar u heerlijk tot rust komt en iedere dag kunt genieten van de charme van weleer en het comfort van vandaag. ’s Avonds genieten met een goed glas wijn in de tuin of op uw balkon.

 VIER IMPOSANTE HERENHUIZEN

De imposante Herenhuizen achter het voormalige gemeentehuis zijn een opvallende verschijning in het binnenhof dat gecreëerd gaat worden. De statige huizen steken letterlijk met kop en schouders boven de omliggende bebouwing uit. De vier Herenhuizen hebben drie riante verdiepingen.  De woningen hebben op de begane grond extra hoge plafonds waardoor de ruimtes nog ruimer aanvoelen. De Herenhuizen hebben standaard drie ruime slaapkamers, een grote garderobekast, twee riante zolderkamers en een stadstuin waar u in de zomer met familie en vrienden kunt genieten van een gezellige BBQ.

TWEE LUXUEUZE APPARTEMENTEN

De twee luxueuze Appartementen worden boven de toekomstige winkelpanden gerealiseerd. Ruimte en lichtinval spelen de hoofdrol in het ontwerp. Buitengewoon grote oppervlakten en de vele raampartijen zorgen voor adembenemende vertrekken. De Appartementen hebben standaard twee ruime slaapkamers en een ruime atelierruimte. En wat dacht u van een beschutte, overdekte loggia, waar u ook met iets slechter weer kunt genieten van het heerlijk wonen in de sfeer van weleer? Of u nu kiest voor een Herenhuis of Appartement, wie de ruimtes binnenstapt, zal z’n ogen niet geloven. Wat een overdaad aan ruimte! U kiest in beide gevallen voor eigentijds, luxueus, en een eigen indeling. Zowel de appartementen als Herenhuizen zijn geschikt voor diegene die geen concessies wil doen aan de kwaliteit van wonen. Een geweldige woonlocatie midden in het hart van Sint-Michielsgestel.

OMGEVING

Wonen in ‘Hof van Overkerck’ betekent wonen op loopafstand van alle wenselijke faciliteiten. Gezellige restaurants, knusse eetcafés en winkels vindt u om de hoek. Daarnaast kunt u genieten van de fraaie omgeving. Gelegen in de Meijerij van ’s-Hertogenbosch kunt u zich alvast verheugen op een vredige omgeving en de gastvrijheid waar Brabant zo bekend om staat. Lekker uitwaaien in de mooie natuur in en rond Sint-Michielsgestel en de Meierij, op de fiets of te voet! Op steenworp afstand ligt de prachtige golfbaan van ‘Golfclub de Dommel’ waar u lekker een balletje kunt slaan op een gedeelte van het landgoed ‘Zegenwerp’.

Sint-Michielsgestel; geweldig wonen tussen bossen, beken en vennen. Sint-Michielsgestel is één van de 10 gemeenten welke in Het Groene Woud ligt. Het Groene Woud biedt een unieke mix van natuur, cultuur en vermaak. Het is een aaneengesloten natuurgebied met authentieke landschappen. Voor echt genieten moet je even de tijd nemen. Zo ook als je wilt genieten van de prachtige beken als de Dommel, de Beerze, de Reusel, Tongelreep, Rovertse Leij en Essche Stroom. U vindt hier de meest bijzondere plaatsen; moerassige beekdalen, watermolens, traag stromende beekjes met stroomversnellingen, vennen, overstromingsvlakten en vijvers.

Sint-Michielsgestel ligt slechts 10 kilometer van ‘s-Hertogenbosch, een charmante stad met vele boetiekjes en restaurants. Tevens bent u zo bij de snelweg de A2.

KOPERSWENSEN

De woningen en appartementen zijn met de afbouw voorzien van een luxe afwerking. Toch vinden we het erg belangrijk dat u van de nieuwe woning uw thuis kunt maken. Daarom geven we de mogelijkheid de woningen geheel naar eigen wens aan te passen zodat in plaats van een nieuw huis een nieuw thuis koopt. We kunnen zelfs in overleg zorg dragen voor de gehele afwerking denk hierbij ook aan het stofferen van de woning zoals vloerafwerking en de gordijnen e.d. Zodat de woning bij oplevering helemaal af is en u zelf geen omkijken meer hebt naar de laatste afwerkpunten maar meteen uw nieuwe woning of appartement kunt betrekken. Wel dient u er rekening mee te houden dat niet al uw wensen kunnen worden ingewilligd. Dit vanwege het feit dat het privégedeelte bij oplevering moet voldoen aan de garantievoorwaarden, dus ook het bouwbesluit. Dit kan ook gelden voor eventuele door u gewenste meerwerkopties. Om uw garanties ten opzichte van de garantieplechtige ondernemer te waarborgen, dienen alle meerwerkopdrachten alleen met deze ondernemer schriftelijk geregeld te worden.